Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Prijzen 
Alle prijzen die worden getoond zijn in euro's, inclusief BTW, exclusief verzendkosten. 

Aanbod 
Boss Babe biedt zowel handmade producten, als ingekochte producten. Als een product handmade is wordt dit duidelijk vermeld. 

IDEAL 
Met IDEAL kunt u gemakkelijk, veilig en vertrouwd uw online aankoop betalen. Tijdens het betalen kunt u uw bank selecteren en IDEAL verwijst u door naar uw eigen bank. Er wordt altijd meerdere keren gevraagd om uw bestelling te bevestigen met uw eigen bankgegevens. 

Verzending 
Wanneer de betaling van uw bestelling is overgemaakt op onze rekening, wordt uw bestelling binnen 3 werkdagen verwerkt. Internationale bestellingen vallen daarbuiten. Wanneer er verandering plaatsvindt met betrekking to uw bestelling ontvangt u een e-mail. Al onze producten worden zorgvuldig en leuk verpakt. Mocht u een cadeautje willen bestellen en dit leuk ingepakt willen hebben, kunt u dit vermelden bij de opmerkingen. Zowel brievenbuspakketjes, als pakketpost worden verscheept via PostNL. Bij een pakketpost ontvangt u een track and trace via de e-mail. Boss Babe is niet aansprakelijk bij verlies en/of beschadigingen van de verzonden product(en). 
 
Ontvangst 
U ontvangt uw product(en) zo snel mogelijk. U ontvangt uw bestelling in een verzenddoos, envelop of een bubbeltjesenvelop. 

Beschadiging 
Mocht er toch iets mis zijn met uw bestelde product(en), dan horen wij dit graag. Zowel de consument, als een Boss Babe medewerker beoordeelt de klacht. Boss Babe probeert dan met de consument een passende oplossing te zoeken. Mocht er iets mis zijn gegaan bij de verzendleverancier, dan stuurt Boss Babe de consument door naar de verzendleverancier. 

Garantie 
Boss Babe garandeert dat de geleverde producten overeenkomen met de producten op de website. Uitzonderingen: handmade producten, natuurlijke producten. Na (langdurig) gebruik geldt de garantie niet meer. Als de consument het product zelf heeft vernield of zelf eerder heeft bewerkt/gerepareerd geldt de garantie helaas ook niet. 

Retourneren 
Bij ontvangst van uw bestelde producten bent u verplicht de staat van de producten te controleren. Als u om een bepaalde reden niet content bent met uw bestelde producten is het mogelijk te retourneren. Mail bossbabebv@gmail.com voor de vervolgstappen. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Alle producten moeten in nieuwe, ongebruikte staat retour gestuurd worden. Het item mag niet gedragen of beschadigd zijn. De retouren worden binnen 14 dagen van ontvangst van het retour product verwerkt. U ontvangt binnen 14 dagen uw geld van het product terug. 

Overmacht 
Boss Babe is niet aansprakelijk als er sprake is van overmacht. Als er een situatie voorkomt waar Boss Babe onder kan lijden, wordt dit te allen tijde vermeld via de website, nieuwsbrief en Instagram. 

Privacy 
Boss Babe respecteert de privacy van de consument. Alle gegevens worden daarom ook zorgvuldig bewaakt. De privégegevens van de consument zullen onder geen enkele omstandigheid worden verkocht, openbaar gemaakt of verspreid aan derden. 

Klachtenregeling 
De ondernemer beschikt over een voldoende bekendgemaakte klachtenprocedure en behandelt de klacht overeenkomstig deze klachtenprocedure. 

Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen bekwame tijd, volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij de ondernemer nadat de consument de gebreken heeft geconstateerd. 

Bij de ondernemer ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen, gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. 

Gegevens Boss Babe 
Kvk-nummer: 77448197
Btw nummer: NL861010279B01
Retour adres: Populierendal 22, 3142AM Maassluis
Telefoonnummer: 06 40770479